Sedmica otvorenih vrata: dođite da upoznate najbolji fakultet elektrotehnike i računarstva u BiH

Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Sarajevu (ETF) od 15.5.2023. do 19.5.2023. organizira Sedmicu otvorenih vrata. U okviru ove manifestacije će budući studenti dobiti priliku da se uvjere zašto je ETF najbolji fakultet koji obrazuje studente različitih usmjerenja elektrotehnike i računarstva, te zašto je ova ustanova sa svoje 62 godine tradicije do sada iznjedrila više hiljada inženjera koji su svoju profesionalnu i akademsku karijeru nastavili u prestižnim svjetskim kompanijama i na najboljim svjetskim univerzitetima.

Maturanti će moći na licu mjesta dobiti osnovne informacije o fakultetu, studijskim programima, uslovima za upis, te proceduri upisa. Također, bit će organiziran obilazak fakultetskih laboratorija kako bi se maturanti detaljnije upoznali sa studijskim programima, te vrhunskom opremom kojom fakultet raspolaže. Kroz razgovor sa studentima, asistentima i profesorima će također moći saznati sve što žele o ETF-u.

Sedmica otvorenih vrata će biti organizirana u dane 15.5., 17.5. i 19.5.2023., svaki dan u dva termina, od 10:30 do 13:00, te od 14:30 do 17:00. Maturanti se trebaju prijaviti za posjetu u jednom od šest termina putem forme dostupne na

Prijava na Sedmicu otvorenih vrata Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Sarajevu (google.com)